Slide background

Aan het woord

Ron te Loo - BMX

“Anniek heeft me de handvatten gegeven om mijn probleem voor het grootste deel te tackelen. Daarnaast heeft ze mij hele andere inzichten gegeven over mijn trainingswijze..”

Wedstrijdsport is tegenwoordig niet meer alleen fysiek trainen en stoeien met gewichten. Doordat trainings methoden steeds meer verfijnd worden moeten alle aspecten die invloed hebben op de prestatie van de sporter tot in de puntjes worden geperfectioneerd. Toen ik twee jaar geleden hoorde dat het WK BMX 2014 in Nederland zou worden verreden wilde ik na een pauze van een jaar toch nog eens proberen om hier alles voor te geven (in de korte voorbereidingstijd die ik had) en alles wat mogelijk was te doen om hier hoge ogen te gooien.
Een groot probleem dat ik had was mn concentratie en focus bij de start (het belangrijkste deel van de wedstrijd!) terwijl er fysiek ook nog genoeg werk was. Anniek heeft me op de eerste plaats de handvatten gegeven om dit probleem voor het grootste deel te tackelen en me daarnaast ook nog als extra bijkomstigheid hele andere inzichten gegeven over mijn manier van trainen. Een verandering van focus op mezelf én mn prestaties leidde ertoe dat ik een zesde plaats haalde op het Europees kampioenschap en een zeventiende plaats op het WK tussen mannen die al jaren professioneel trainen en bijna fulltime bezig zijn met hun sport.
Het psychische deel van de sporter is nog een ondergeschoven kindje binnen de training. Op dit vlak is nog heel veel terrein te winnen.Naar het overzicht

Stel je vraag

Heb je een directe vraag of wil je graag meer informatie over mijn werkzaamheden?

Klik hier om contact met mij op te nemen
contact

Aan het woord

“Anniek heeft me de handvatten gegeven om mijn probleem voor het grootste deel te tackelen. Daarnaast heeft ze mij hele andere inzichten gegeven over mijn trainingswijze..” Wedstrijdsport is tegenwoordig niet meer alleen fysiek trainen... Lees meer