Slide background

Aan het woord

Een turner

"Na mijn knie-blessure heb ik een lange tijd niet kunnen turnen, wat mij erg dwars zat. Bovendien had ik veel last van wedstrijdzenuwen, waardoor ik geen plezier meer beleefde in de wedstrijden. De sessies met Anniek hebben mij hierbij zeer... Lees meer

Monique Tijsterman - Handbal Coach

“Als technische staf zijn wij ervan overtuigd dat de mentale vaardigheden van zowel het team als de individuele spelers getraind moeten worden om er uiteindelijk profijt van te hebben...” Het afgelopen seizoen is er veel veranderd voor... Lees meer

Ron te Loo - BMX

“Anniek heeft me de handvatten gegeven om mijn probleem voor het grootste deel te tackelen. Daarnaast heeft ze mij hele andere inzichten gegeven over mijn trainingswijze..” Wedstrijdsport is tegenwoordig niet meer alleen fysiek trainen... Lees meer

Luuk Hoiting - Doelman OCI Nitrogen-LIONS

"Het samenwerken met Anniek heeft mij en daarmee  ook mijn team, OCI-LIONS ontzettend geholpen. Met zowel groeps- als individuele sessie hebben we ook op het mentale vlak weten te scoren wat absoluut heeft bijgedragen aan het winnen van de ... Lees meer

Stel je vraag

Heb je een directe vraag of wil je graag meer informatie over mijn werkzaamheden?

Klik hier om contact met mij op te nemen
contact

Aan het woord

“Anniek heeft me de handvatten gegeven om mijn probleem voor het grootste deel te tackelen. Daarnaast heeft ze mij hele andere inzichten gegeven over mijn trainingswijze..” Wedstrijdsport is tegenwoordig niet meer alleen fysiek trainen... Lees meer